Contact
Bel voor meer informatie 06-19782091 | of mail naar: info@natuurpresentaties.nl

facebook logo   facebook logo   facebook logo facebook logo

Educatieve Viskwekerij de Stroom (Oirschot)

Educatieve Viskwekerij De Stroom dankt zijn naam aan het kronkelende riviertje De Beerze waar het bedrijf aan grenst. In dit fraaie beeklandschap vlakbij het pittoreske Oirschot kweken zij Meerval op milieubewuste wijze. Laat u eens gastvrij verwelkomen op het boerderijterras en geniet van de prachtige omgeving. Of boek een excursie en laat u inspireren door Jack en Marij van der Schoot van die van hun droom een kostwinning hebben gemaakt.

Viskwekerij

Boek een excursie op ons bedrijf en laat u meenemen in het verhaal over de omschakeling van ons bedrijf. Ontdek dat wij niet alleen Meerval kweken, maar ook hoe wij deze activiteiten verweven met de veranderingen op het Brabantse platteland. Probeer eens onze ambachtelijk op hout gerookte Meerval of één van de andere producten van deze veelzijdige vis. Dit kan vanaf ons boerderijterras, of in één van de vele restaurants in de omgeving.

Excursies

Jack (IVN-watergids en Agrarisch Natuurbeheerder) begeleidt u graag via de vlinderweide naar de kikkerpoel, of door één van de vele natuurgebieden in de omgeving. Hij past de excursie graag aan naar uw wens. Zo is hij onder andere aangesloten bij Klasseboeren. Schoolkinderen staan zo niet al;leen oog-in-oog met een meerval maar komen ook in contact komen met de natuur op en rondom het bedrijf. Zakelijke partner “Natuurpresentaties” gebruikt “De Stroom” ook als vertrekpunt voor excursies met een bioloog of diverse natuurbelevingstochten (met als topper eetbare wilde planten).

 

Meer informatie?
 zie de website van Educatieve Viskwekerij De Stroom