Het jaar rond kunnen wij op aanvraag een gevarieerd programma bieden bestaande uit algemene natuurwandelingen, thema-excursies en meerdaagse activiteiten bieden.

Als de excursie vanuit Natuurpresentaties aangeboden wordt zijn de kosten vermeld onder aan het blokje tekst. Alleen voor deze excursies gelden onze algemene voorwaarden, deze vindt u hier.

19 november Paddenstoelenexcursies Grand-café ’t Stokske – Moergestel 
Zand, heide,  veel dood hout en hopelijk wat herfstregens geven kans op leuke vondsten van paddenstoelen. Doel van beide excursies is om kennis te maken met verschillende groepen en de algemene soorten te leren kennen. Om 10.00 uur verzamelen we in het café voor koffie met gebak (niet inclusief) , om half elf begint de wandeling en rond 12.45 hopen we weer terug te zijn. Kosten: € 7,50 (exclusief consumpties). Informatie en opgave.

23 april t/m 3 mei Natuur van La Gomera en Tenerife – Labrys Reizen
Een exclusieve reis naar twee bijzondere Canarische eilanden. Met vooral aandacht voor endemische flora en fauna maar ook vulkanisme. Voor een uitgebreide beschrijving klik op Informatie en opgave.

5 t/m 17 juni De Okavango Delta en Chobe – luxe safari – Labrys Reizen
Een zeer exclusieve en luxe reis naar de mooiste natuurgebieden van Botswana. Van de droge Kalahari naar de juist in die periode drijfnatte Okavango Delta. Met vooral aandacht voor vogels en zoogdieren maar ook flora. Voor een uitgebreide beschrijving klik op Informatie en opgave.