Contact
Bel voor meer informatie 06-19782091 | of mail naar: info@natuurpresentaties.nl

facebook logo   facebook logo   facebook logo facebook logo

Excursiekalender

Het jaar rond bieden wij een gevarieerd programma bestaande uit algemene natuurwandelingen, thema-excursies en meerdaagse activiteiten. Soms onder eigen vlag, vaak als onderdeel van het aanbod van Stichting Het Drentse Landschap, de Koningsherberg (Anloo), restaurant van Tarel (Taarlo) en Wandelhotel Gürgaletsch. Wandelingen in Noord-Nederland worden verzorgd door het team van Natuurpresentaties Haren, in de Achterhoek door Sylvia Reinderink.

Kosten zijn vermeld bij elke excursie. Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

17 augustus: Camping Beek en Hei (Otterlo) – Nachtvlinderbelevenis, 20.30 – 00.00 uur
De Nachtvlinderbelevenis 2017 wordt afgesloten op Beek en Hei. Wat later dan voorgaande jaren maar met goed weer zal er zeker nog genoeg te zien zijn. Misschien kloppen zelfs fraai gekleurde weeskinderen weeskinderen  even aan bij het laken. Informatie en overnachten: mail even met de camping.

 

3 september: Koningsherberg (Anloo) – Koningswandeling, inloop 10.30 uur, start 11.00, terug 16.00 
Loopt u ook graag? Maar liever niet alleen? Of gewoon geen gedoe met kaarten en routebeschrijvingen. Op zoek naar de meest bijzondere plekjes waar oeroude roots van het landschap nog te vinden zijn? En onderweg oog krijgen voor bijzondere natuurbelevingen? Uw gids zet elke maand een andere wandeling uit en laat onderweg de mooiste landschappen, planten en dieren zien. Maximale wandelafstand 15 km. Kosten: € 8,00 exclusief consumpties.

Opgave