Contact
Bel voor meer informatie 06-19782091 | of mail naar: info@natuurpresentaties.nl

facebook logo   facebook logo   facebook logo facebook logo

Excursies

Bijzondere planten en dieren ontdekken of beleven van een bijzonder landschap. Dat biedt Natuurpresentaties met excursies naar elk gewenst (en opengesteld) natuurterrein in Nederland en daarbuiten. U kunt kiezen uit een uitgebreide agenda: maatwerk vanuit een van onze toeristische partners of voor een eigen excursie.

Excursiekalender
Samen met onze partners bieden we bijna twaalf maanden per jaar excursies. Deze staan op datum in onze excursiekalender. Speciaal voor deze zomer: rondleidingen door de tuinen van Rosenhaege (Kotten) en/of steengroeve Winterswijk.

Uw eigen excursie 
Natuurpresentaties biedt maatwerkexcursies voor verenigingen, hotels of campings maar ook voor families. Bepaal zelf waar u naar toe wilt en wat u daar zou willen. Afhankelijk van het seizoen is (bijna) alles mogelijk. Van vroege vogelexcursies, bloemen- en landschapswandelingen tot een late nachtvlinderavond, noem maar op. Voor groepsexcursies in de oostelijk Achterhoek kunt u contact opnemen met Reinderink Natuuradvies en -beleving .

Excursie 1,5 tot 2 uur
€ 8,00 pp
minimaal 15 personen

 

Excursie 2 tot 4 uur
€ 15,00 pp
minimaal 15 personen

 

Excursie 4 tot 6 uur
€ 25,00 pp
minimaal 15 personen

 

Bovenstaande prijzen gelden voor maatwerkexcursies. Voor excursies met of voor onze partners kunnen andere tarieven gelden. Deze staan in de excursiekalender aangegeven. Komt u met minder dan 15 personen? Uiteraard kan dat, u betaalt echter voor ten minste 15 personen.