Contact
Bel voor meer informatie 06-19782091 | of mail naar: info@natuurpresentaties.nl

facebook logo   facebook logo   facebook logo facebook logo

Optiek

Vogels kijken, planten determineren of nachtvlinders bestuderen? Natuurpresentaties is er dagelijks mee bezig en weet uit ervaring dat goede optiek essentieel is. Foto Sipkes / Verrekijkerwinkel.nl (Groningen) is al meer dan 25 jaar onze vaste leverancier voor verrekijkers en camera’s. Vakkennis, betrouwbaarheid en het bieden van perfecte service zijn voor Foto Sipkes bijna nog belangrijk dan verkoop.

Als relatie van Natuurpresentaties of gebruiker van deze website kan ook u profiteren van de mogelijkheden van Foto Sipkes / Verrekijkerwinkel. En u krijgt direct een bijzonder cadeau: 5% korting op de aanschafprijs van uw nieuwe Bynolyt kijker!

Om te kunnen profiteren van uw korting kunt u gebruik maken van ons bestelformulier, vul het in en stuur het terug naar Natuurpresentaties. Foto Sipkes neemt vervolgens contact met u op voor de betaling en u kunt het gewenste product ophalen in de winkel of laten bezorgen door de postbode.

Verrekijker
Het Nederlandse merk Bynolyt levert al ruim 25 jaar verrekijkers en telescopen met een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. We hebben voor u een selectie gemaakt, van een kijker voor iedereen (Stork WPR 8×42) tot een zwaardere kijker voor de serieuze vogelaar (Buzzard III SHR 8×42). En een kijker die tussen beide in staat (Tern 8 x 45).

Klik op de afbeelding van uw keuze voor beschrijvingen en prijzen. Wilt u gebruik maken van onze korting (5% op de prijs van de Verrekijkerwinkel.nl) vul dan het bestelformulier onder aan de pagina in.

Loep 
Een goede inslagloep is een onmisbaar hulpmiddel om planten, insekten of spinnen op naam te brengen. Meestal is een 10x loep toereikend, een doublet is een goedkope uitvoering en een triplet maakt gebruik van een extra lens voor nog meer beeldscherpte.

Voor informatie en prijs kunt u op de afbeelding klikken, voor bestellen kunt u het bestelformulier onder aan de pagina invullen.