Contact
Bel voor meer informatie 06-19782091 | of mail naar: info@natuurpresentaties.nl

facebook logo   facebook logo   facebook logo facebook logo

Over ons en onze partners

Natuurpresentaties neemt u graag mee in de bijzondere wereld van de natuur. Op elk niveau, van beginner tot wetenschapper, en over bijna elk thema kunnen wij u inspireren. Wij bieden maatwerk voor iedereen, particulier of zakelijk. Met o.a. presentaties en lezingen, excursies en cursussen. Onze liefde voor de natuur uit zich ook in tekst en beeld.

Eigenaar van Natuurpresentaties is Kees Boele, allround bioloog met meer dan dertig jaar ervaring als natuurpresentator. Freelance natuurgidsen versterken ons team. Natuurpresentaties is naast een bedrijf ook een geregistreerd  merk.

Portfolio

Om een indruk te geven van onze activiteiten kan doorgeklikt worden naar de pagina Portfolio. Van tekst tot presentatie, van cursus tot excursie, zover mogelijk wordt vanaf 1982 tot heden een beeld geschetst van wat was en komen gaat.

Privacy 

Deze website verzamelt geen gegevens. Natuurpresentaties werkt alleen met adres- en andere gegevens waar het deelname aan activiteiten of een abonnement op haar nieuws brief betreft. Zie hiervoor de pagina AVG verklaring.

Natuurpresentaties steunt de KNNV Vereniging voor Veldbiologie. Samen werken we aan verbreding natuurkennis, natuurbeleving en natuurbescherming. Samen organiseren we o.a. veldcursussen waar een stevige basiskennis flora en fauna aangeboden wordt. Meer informatie en lid worden? Zie de website van de KNNV