Contact
Bel voor meer informatie 06-19782091 | of mail naar: info@natuurpresentaties.nl

facebook logo   facebook logo   facebook logo facebook logo

Restaurants Pannûkoek en Osteria Ciao Bella

Fort Isabella – Vught / ’s Hertogenbosch

Honderden jaren militaire geschiedenis hebben van Fort Isabella een stoere plek aan de rand van de Bossche moerassen gemaakt. Piekeniers en robuuste fietssoldaten hebben echter plaats gemaakt voor Brabantse gastvrijheid. En midden in het kloppend hart van een bijzondere woon- en werkgemeenschap zijn in 2018 twee unieke eet-, vergader-, cursus- en feestgelegenheden geopend.

Pannûkoek

Pannûkoek combineert bewust lekker smullen met gezelligheid en inspiratie. Bij Pannûkoek vind je zowel de oud-Hollandse pannenkoek met stroop en spek als pannenkoeken die aansluiten bij een meer gezonde levensstijl.

Osteria Ciao Bella

Osteria Ciao Bella is een restaurant waar Brabantse bourgondische gezelligheid samensmelt met Italiaanse passie voor goed eten, drinken en samenzijn. De plek voor een echte Italiaanse aperitivo. Met collega’s na het werk, met vrienden of familie.

Natuurbeleving

Even ontspannen tijdens een zakelijke bijeenkomst of uw gasten een groene verrassing aanbieden? Dan bent u bij Pannûkoek en Osteria Ciao Bella op de goede plek. Wandelend met de huisbioloog over de vroegere verdedigingswallen naar het prachtige natuurontwikkelingsgebied in de Vughtse Gement gaat er voor jong en oud letterlijk een bijzondere wereld open. Vogels, orchideeën, waterbeestjes, een proeverij van eetbare wilde planten of in het donker speuren naar vleermuizen en nachtvlinders. Bijna alles is mogelijk.

Informatie:

Restaurant Pannûkoek: Reutse Dijk 4, 5264 PC Vught – telefoon: 06-42727276

Restaurant Osteria Ciao Bella, Reutse Dijk 4, 5264 PC Vught, telefoon: 06-41983995